Безплатна обучителна програма за малък и среден бизнес се предлага от ВУЗФ и ИАНМСП

Обучителната програма започва на 22 март 2021 г. и продължава пет седмици. Крайният срок за РЕГИСТРАЦИЯ е 18 март 2021 г.

Безплатна обучителна програма за малък и среден бизнес се предлага от ВУЗФ и ИАНМСП

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организират съвместна обучителна програма „Иновативно бизнес развитие за МСП“.

Обученията в различни модули започват на 22 март 2021 г. и са насочени към представителите на малкия и среден бизнес у нас от всички сектори.

В рамките на 5 седмици представителите на МСП ще имат възможност да придобият знания и умения за последните тенденции в разработването на фирмени стратегии, дигиталното брандиране и популяризиране на марката, разработването на уебсайт, иновативните бизнес модели, кръговата икономика и нейния рисков ефект при кредитирането на МСП, както и правната рамка на цифровите и електронни договори.

Лекциите и практическите занятия ще бъдат в онлайн формат и ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 16.00 часа.

При участие в 75% от обучителната програма всеки участник ще получи сертификат за компетенции, издаден от ВУЗФ.

Лектори в обученията са водещи преподаватели във ВУЗФ, с доказана професионална експертиза в своята област, сред които проф. д-р Виржиния Желязкова, доц. д-р Радостин Разов, доц. д-р Красимир Тодоров, проф. д-р Любка Ценова, д-р Михаела Михайлова и др.

Участието в обучителната програма е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация.

Краен срок за регистрация 18 март 2021 г.

След успешна регистрация потребителите ще получат пълната програма по отделните модули.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Безплатна обучителна програма за малък и среден бизнес